Skip to main content

Om oss

Overgaard Solutions är en samling kreativa och engagerade ingenjörer med mångårig erfarenhet från ett stort antal branscher. Vi har världen som arbetsfält men håller alltid fokus i nuet och kundens unika krav. Vi erbjuder konsulttjänster inom en lång rad tekniska branscher, alla med sina specifika krav och möjligheter.

Vår fokus i färsk detaljkunskap innebär att vi alltid levererar kompetens och kvalitet som överträffar våra kunders förväntningar.

Overgaard Solutions har en gemensam målsättning, att genom vår tillgänglighet alltid leverera, för kunden en kostnadseffektiv lösning som fungerar över tid. Hos oss får kunden tillgång till vår samlade kompetens och erfarenhet och alltid med ett personligt engagemang.Vi nöjer oss aldrig med mindre än att våra kunder är 100% nöjda. Våra ingenjörer är handplockade för att tillsammans kunna erbjuda kreativa ingenjörslösningar som kan möta kraven från alla typer av branscher oavsett var i världen kunden befinner sig. Genom ett globalt nätverk av underleverantörer och partners kan vi anta precis den dimension som uppdraget kräver.